Maak kennis
met ons

Home  /  Over De Verrassing

Over De Verrassing

Bij de Verrassing werkt een vast team. We werken in de keuken waar we lekkere lunches en maaltijden bereiden. In de barista zetten wij de mooiste koffies en onze medewerkers in de bediening brengen het eten met een glimlach aan tafel. Daarnaast ondersteunen wij met onze catering bij bijeenkomsten en evenementen en bezorgen wij ook nog eens.   

Het vaste team versterken we met mensen die bij ons een leerwerktraject volgen. Het doel is om hen verder op te leiden en hen te laten ontwikkelen. Zo kunnen zij binnen zes maanden uitstromen naar een reguliere baan. Ontwikkelen en opleiden zijn onze kernwaarden, ook voor ons vaste team. Dat is goed voor onze werknemers en mooi voor onze gasten. Bij lunchroom De Verrassing hebben we allemaal één ding met elkaar gemeen bij De Verrassing: onze passie voor eten, drinken en bovenal mensen!

We stellen ons allemaal kort aan je voor! 

Laat je verrassen door onze medewerkers

Belinda

Belinda

Belinda is 55 jaar en werkt meer dan 3 jaar als locatiemanager bij de Verrassing. "Het leukst om te doen vind ik de Barista werkzaamheden, de klanten verrassen met mooie koffie.  Van de gerechten is soep, en dan vooral champignonsoep mijn favoriet." 

Lees meer

Belinda

Belinda

Belinda is 55 jaar en werkt meer dan 3 jaar als locatiemanager bij de Verrassing.
“Het leukst om te doen vind ik de Barista werkzaamheden, de klanten verrassen met mooie koffie. 
Van de gerechten is soep, en dan vooral champignonsoep mijn favoriet.” 
Het appeltaartje raad ik echt aan, want iedereen werkt aan dit taartje mee! Iedereen die hier komt werken, leert dit taartje maken.”  
Collega’s omschrijven Belinda als rechtvaardig, gezellig, direct en altijd enthousiast.  

Hanneke

Hanneke

Hanneke werkt sinds de start, dus al 10 jaar, bij De Verrassing. Ik sta voornamelijk in de keuken. Het is afwisselend. Het liefst maak ik nasi. Maar ook de miljonairscake, een koeklaag met karamel en chocolade eroverheen, kan ik jullie aanraden.  Mijn collega’s vinden mij heel vrolijk.

Lees meer

Hanneke

Hanneke

Hanneke werkt sinds de start, dus al 10 jaar, bij De Verrassing.

Ik sta voornamelijk in de keuken. Het is afwisselend. 
Het liefst maak ik nasi. Maar ook de miljonairscake, een koeklaag met karamel en chocolade eroverheen, kan ik jullie aanraden.  
Mijn collega’s vinden mij heel vrolijk.

Patricia

Patricia

Patricia is 54 jaar en werkt al 7 jaar bij De Verrassing“In de keuken en de bediening staan vind ik allebei erg leuk om te doen. Het liefst maak ik nasi en soep. Vooral de tomatensoep is mijn favoriet! Alle ingrediënten van de soep zijn lekker vers! Het taartje dat ik iedereen aanraad is de appeltaart!”  Collega’s […]

Lees meer

Patricia

Patricia

Patricia is 54 jaar en werkt al 7 jaar bij De Verrassing
“In de keuken en de bediening staan vind ik allebei erg leuk om te doen. Het liefst maak ik nasi en soep. Vooral de tomatensoep is mijn favoriet! Alle ingrediënten van de soep zijn lekker vers! 
Het taartje dat ik iedereen aanraad is de appeltaart!”  
Collega’s omschrijven Patricia als lief, hardwerkend, klantgericht. Zij helpt graag gasten. 

Saodah

Saodah

In januari werkt Saodah alweer 9 jaar bij De Verrassing. “Ik vind het leuk om contact te hebben met mensen en met hen te praten. Ik ben beleefd en lach veel. Ik ben aanwezig en werk 20 uur per week. Maandag tot en met vrijdag.   Het liefst sta ik in de bediening. De monchoutaart met […]

Lees meer

Saodah

Saodah

In januari werkt Saodah alweer 9 jaar bij De Verrassing.

“Ik vind het leuk om contact te hebben met mensen en met hen te praten. Ik ben beleefd en lach veel. Ik ben aanwezig en werk 20 uur per week. Maandag tot en met vrijdag.  
 
Het liefst sta ik in de bediening. De monchoutaart met kers kan ik iedereen aanraden”.

Collega’s vinden Saodah altijd vriendelijk, betrouwbaar en zorgzaam.

Wilma

Wilma

Wilma is 40 jaar en werkt 5 jaar bij De Verrassing.“Ik ga altijd met plezier naar werk en sta met een glimlach klaar. Ik vind het hier zo leuk! Het werken in de keuken en in de bediening vind ik het leukste om te doen. Ik hou het altijd heel graag schoon en ben een […]

Lees meer

Wilma

Wilma

Wilma is 40 jaar en werkt 5 jaar bij De Verrassing.
“Ik ga altijd met plezier naar werk en sta met een glimlach klaar. Ik vind het hier zo leuk! Het werken in de keuken en in de bediening vind ik het leukste om te doen. Ik hou het altijd heel graag schoon en ben een harde werker.”

Robijntje is het gerecht dat zij het allerliefste maakt. Dit is een broodje met kip, prei, paprika, afgeblust met sweet chilisaus. En het taartje dat Wilma jou aanraadt is de appeltaart!

Lief – aardig -behulpzaam, dat is Wilma in een notendop!

Merel

Merel

Merel is 22 jaar en werkt nu 3 jaar bij De Verrassing. "Het leukste om te doen vind ik broodjes en uitsmijters maken." Het appeltaartje kan zij iedereen aanraden. Haar collega's omschrijven Merel als een lieve en rustige collega.

Lees meer

Merel

Merel

Merel is 22 jaar en werkt nu 3 jaar bij De Verrassing. “Het leukste om te doen vind ik broodjes en uitsmijters maken.”

Het appeltaartje kan zij iedereen aanraden.

Haar collega’s omschrijven Merel als een lieve en rustige collega.

Louisa

Louisa

Louisa is 20 jaar en werkt inmiddels al bijna een jaar.  “Het leukst om te doen vind ik de barista. ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Nu ben ik veel latte-art aan het oefenen.  De uitsmijter maak ik graag. Met de andere gerechten moet ik nog goed oefenen.  Ik raad de miljonairscake […]

Lees meer

Louisa

Louisa

Louisa is 20 jaar en werkt inmiddels al bijna een jaar.  
“Het leukst om te doen vind ik de barista. ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Nu ben ik veel latte-art aan het oefenen.  
De uitsmijter maak ik graag. Met de andere gerechten moet ik nog goed oefenen.  
Ik raad de miljonairscake echt aan, omdat de combinatie chocolade/caramel the best is.”  
Collega’s omschrijven Louisa als een druk maar toch ook lief persoon.

Luna

Luna

Luna is 20 jaar en werkt sinds vorig jaar bij de Verrassing. “Het leukste vind ik om te bakken, omdat je dingen kunt maken waar andere mensen dan van kunnen genieten. Ik vind het werken bij de Verrassing heel erg leuk. Het liefst maak ik een uitsmijter. De miljonairscake is echt een aanrader, omdat er […]

Lees meer

Luna

Luna

Luna is 20 jaar en werkt sinds vorig jaar bij de Verrassing.

“Het leukste vind ik om te bakken, omdat je dingen kunt maken waar andere mensen dan van kunnen genieten. Ik vind het werken bij de Verrassing heel erg leuk. Het liefst maak ik een uitsmijter.
De miljonairscake is echt een aanrader, omdat er karamel inzit en chocolade.” 
Collega’s omschrijven Luna als vrolijk. Luna maakt graag praatjes met klanten.

Dylan

Dylan

Dylan is 30 jaar en werkt al bijna 5 jaar bij de Verrassing. Daarnaast werkt hij al 11 jaar voor de gemeente. “Ik hou van afwisseling. Ik ga straks misschien ook 3 dagen bij de Verrassing werken, 1 dag bij de gemeente en 1 dag bij Olympiaweg.  Het liefst sta ik in de bediening; koffie […]

Lees meer

Dylan

Dylan

Dylan is 30 jaar en werkt al bijna 5 jaar bij de Verrassing. Daarnaast werkt hij al 11 jaar voor de gemeente. “Ik hou van afwisseling. Ik ga straks misschien ook 3 dagen bij de Verrassing werken, 1 dag bij de gemeente en 1 dag bij Olympiaweg.  
Het liefst sta ik in de bediening; koffie zetten voor de mensen, bestellingen opnemen en serveren. Contact hebben met mensen vind ik heel erg leuk. Ik sta niet in de keuken maar maak wel koffie. De Latte vind ik het leukst om te maken.  
Het taartje dat ik aanraad is de monchoutaart, die vind ik zelf het allerlekkerst.”  
Collega’s beschrijven Dylan als gezellig en behulpzaam. Hij helpt collega’s en de gasten heel graag.

Famke

Famke

Famke is 37 jaar en werkt al 5 jaar bij de Verrassing. “Mensen komen hier graag en maken graag een praatje met ons. Het eten is altijd lekker en het werk is sociaal. Ik wil later graag bij een restaurant werken, dus dan is hier werken heel erg leuk. Ik vind alles leuk om te […]

Lees meer

Famke

Famke

Famke is 37 jaar en werkt al 5 jaar bij de Verrassing.

“Mensen komen hier graag en maken graag een praatje met ons. Het eten is altijd lekker en het werk is sociaal. Ik wil later graag bij een restaurant werken, dus dan is hier werken heel erg leuk.

Ik vind alles leuk om te doen. Ik sta het meest in de bediening met de koffie. Ik maak meestal de koffie en vind cappuccino het leukst om te maken omdat ik die zelf het lekkerst vind.” 
Famke raadt de appeltaart aan. “Onze appeltaart, die wordt door iedereen met liefde gemaakt. Als je die hebt gegeten hoef je niet meer te lunchen.” 
Famke wordt door haar collega’s beschreven als een behulpzame en gezellige collega die houdt van kletsen.

Denise

Denise

Denise is 20 jaar en werkt sinds vorig jaar maart bij De Verrassing. “Ik ben bezig om mijn deelcertificaten te halen. Ik wil later heel graag bij een restaurant werken.  Als ik de diploma’s voor keuken-assistent heb gehaald, ga ik fulltime bij de Verrassing staan.  Het is hier heel gezellig, je komt in een positieve […]

Lees meer

Denise

Denise

Denise is 20 jaar en werkt sinds vorig jaar maart bij De Verrassing.

“Ik ben bezig om mijn deelcertificaten te halen. Ik wil later heel graag bij een restaurant werken.  Als ik de diploma’s voor keuken-assistent heb gehaald, ga ik fulltime bij de Verrassing staan.
 
Het is hier heel gezellig, je komt in een positieve sfeer binnen en je hebt veel afwisseling. Alles wat je doet geeft plezier. Het leukst om te maken vind ik een broodje kip omdat je dan heel veel moet snijden en dat vind ik leuk om te doen.  

Je kunt hier heerlijk eten en heerlijke koffie drinken. In de zomer krijg je heerlijke mocktails! We hebben ook heerlijk gebak bij de koffie. De miljonairscake zou ik iedereen aanraden.”

Denise is positief, zorgzaam en heel gezellig!